Публикация

Безплатни обучителни беседи за диабетици

Ендокринолози от нови 6 града се включиха в кампанията за пациенти с диабет тип 2 на перорална терапия, с което общият брой на градовете, в които ще се провеждат безплатни индивидуални обучителни беседи стават 23.


Така в рамките на кампанията 1000 пациенти ще могат напълно безплатно да бъдат обучени от специалисти ендокринолози как най-добре да контролират своето здравословно състояние.

Безплатни индивидуални обучителни беседи за пациенти с диабет тип 2 на перорална терапия ще има и в Шумен, Хасково, Сливен, Сандански, Казанлък и Нови Искър.
 
Всеки, включил се в програмата, ще получи по 2 безплатни обучителни беседи по време на кампанията, след предварително записване на телефон 0884 33 73 19, всеки делничен ден между 10 и 17 часа.

Провеждането на беседите ще бъде в следните градове - София, Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Казанлък, Карлово, Ловеч, Нови Искър, Пазарджик, Петрич, Плевен, Пловдив, Силистра, Смолян, Стара Загора, Сандански, Сливен, Хасково и Шумен.

Коментари