Публикация

Безплатни онкологични прегледи

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични и хематологични заболявания организира МБАЛ „Токуда Болница - София" на 30 юли от 09,00 до 14,00 часа.


Лекарите от Клиниката по хематология и онкология на японската болница ще консултират над 100 пациенти, които трябва предварително да се запишат на телефон 02/403 4000.

В рамките на инициативата ще бъдат извършвани клинични прегледи на записалите се, интерпретация на наличната медицинска документация и ще се дават препоръки за лечение на пациентите с установени заболявания.

„Целта на безплатните прегледи е да дадем възможност на повече хора да получат навременна и високоспециализирана помощ, тъй като превенцията и ранната диагностика на злокачествените заболявания е решаваща за хода на тези болести”, заяви д-р Атанас Радинов - началник на Клиниката по хематология и онкология.

Той допълва, че Токуда има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса за всички хематологични клинични пътеки, като химиотерапията се извършва според изискванията на европейските стандарти.

Коментари