Публикация

Четиво за мъже: Как да привлечете женското внимание?

Момчета, уморени ли сте да тичате след жените? Искате ли да станете център на женското внимание за разнообразие? Ако отговорът е да, то прочетете тази статия и пропъдете неуспехите в свалките.


Драги читателю от мъжки пол... (Дамите да не надничат! Не е възпитано, момичета.)

Тези редове са написани с най-добри намерения и желание за подобряване на общуването между представителите на двата пола.

И представителките на нежния пол понякога искат да бъдат в ролята на ловеца, а не само на плячката. Ето 5 начина, които ще накарат жените да те преследват:

1. Успокой топката
Ако си на парти и подмяташ изтъркани реплики, никога няма да усъвършенстваш уменията си. Спри, преди да се изложиш. Обърни внимание не на увереността си, а на усещането за мистерия. Бъди високият тъмен непознат на бара, а не бърборкото, който досажда на всичко в пола. Неизвестността поражда напрежение и привлича жените.

2. Стена от мистерия
Когато се запознаеш с жена, не започвай да й разказваш всеки нищожен детайл от живота си досега. Изграждането на мистерия е ключът към женското внимание – не си казвай името, докато тя не попита; или не споделяй лични неща, докато тя не се поинтересува.

Впрегни силата на „може би", когато тя загатва за бъдещите си планове или интереси, вместо да се съгласяваш със всичко или да изразяваш нетърпеливо очакване.

3. Царят на хумора
Жените харесват мъже с чувство за хумор. Това е и удобна фасада, зад която може да се скриеш. Докато тя се залива от смях, вече планира как да се опознаете. Проницателното остроумие е сигурен победител.

4. Играй играта
Недостижимото винаги е най-желано. Влез в ролята на трудно достъпен като отклоняваш първите покани и не вдигай телефона винаги, когато ти позвъни. Така остава впечатлението, че отчаяно очакваш нейното обаждане. Нека ти отнема повече време, за да отговориш на съобщенията, нека да се чуди какво правиш и с кого си. Но не прекалявай с дистанцията, за да не загуби интерес.

5. Бавно напред
Всяко момиче обича да го третират като принцеса, но очакването е още по-приятно. Преди да се запътиш към цветарския магазин и да изкупиш всички налични червени рози, започни да й изпращаш кратки съобщения – „мисля за теб" или „иска ми се да си тук” и други подобни захаросани послания, които повечето хора намират за лигави, но тайничко всяка жена иска да ги получава като доказателство, че е в мислите му.

Гаранция за пълен успех с тези съвети няма, защото женският ум е уравнение с твърде много неизвестни. Не всяка жена се поддава на тези трикове и понякога разговорът може да се превърне в разходка в минно поле, но винаги има шанс!

Коментари