Публикация

Усмихнете се!

„Направи добро. Помогни на някого да се усмихне!" На това мото подчиняват своите инициативи членовете на Асоциацията на денталните мениджъри в България /АДМБ/ по случай Световния ден на усмивката.


По традиция този „усмихнат ден” се чества всеки първи петък на октомври - тази година датата е 7-ми октомври.

По този повод членовете на асоциацията ще извършват безплатни профилактични прегледи в София, Смолян, Пловдив, Стара Загора, Перник, Благоевград, Елин Пелин и др.

„Ние се присъединяваме към идеята на американския график Харви Бел – автор на този празник и на „усмихнатото човече”– този ден да бъде посветен на доброто настроение и добрите дела – споделиха организаторите.

По думите им в началото на есента хората се нуждаят от повече ведрост, оптимизъм, ето защо всеки може да направи добро, да помогне на някого да се усмихне, макар и за един ден. Да го направи според възможностите.

„Ние сме зъболекари и професията ни е да създаваме усмивки”, допълват от АДМБ. И припомнят, че само след две седмици в Пловдив е церемонията по връчване на наградите в третото издание на Националния конкурс „Мениджър на дентална практика”, организиран от  асоциацията.

„Там ще представим онези наши колеги, които чрез добро управление на своите кабинети и клиники действително помагат на българите да се усмихват”.

Коментари