Публикация

Студът води със себе си и умора

През последните дни сме свидетели на резки колебания в температурите, които затрудняват адаптацията на организма към смяната на сезона.


Климатичните обрати са вид стрес, който обърква биоритмите на тялото и предизвиква чувството на необичайна умора.

На този фон човек става много по-лесна мишена на циркулиращите многобройни вируси и бактерии. Затова от решаващо значение е прекъсването на порочната верига: стрес – умора – снижение на имунитета – заболяване.

Освен общопопулярните мерки – адекватно облекло, рационално хранене, физическа активност, достатъчен сън, има специфичен препарат за справяне с умората. Сарженор съдържа две незаменими аминокиселини, които не могат да се набавят адекватно чрез храната.

Те участват в жизнено важни процеси като доставянето на енергия и освобождаването от токсините по напълно естествен и физиологичен механизъм. Приемът на 2 до 3 ампули дневно в продължение на 2 седмици възстановява енергийния баланс и възвръща нормалния режим на тялото.  

В резултат на това се елиминира и чувството на умора, а организмът е по-защитен от въздействието на ниските температури и сезонните вируси. Сарженор се намира в аптеките без рецепта и няма противопоказания или странични действия.


Коментари