Публикация

Облекчете кашлицата чрез билкови сиропи

Кашлицата се лекува чрез отстраняване на причината, която я е предизвикала. При продължителна (над 3 седмици) кашлица, дори и без други признаци, трябва да се изключат чрез обстоен лекарски преглед някои по-сериозни заболявания.


При определени състояния, придружени от кашлица (например коклюш), се налага да се приемат препарати, които директно потискат центъра на кашлицата в мозъка.

При кашлица в хода на простудно заболяване трябва да се следи има ли секрет и какъв е на цвят. Жълто-зеленикавите храчки говорят за бактериална инфекция, за която най-вероятно лекарят ще предпише антибиотик.

Независимо дали кашлицата е суха или влажна, наред с другите препарати срещу заболяването, е добре да се приемат сиропи на билкова основа от рода на N-Ti-Tuss, който не съдържа алкохол или потискащи нервната система вещества. Този сироп е уникална комбинация от седем индийски билки под формата на стандартизирани екстракти.

В резултат на тази комбинация се постига оптимално взаимодействие между активните съставки на лечебните растения.

N-Ti-Tuss втечнява жилавия секрет и улеснява отхрачването, а при суха кашлица има благоприятен ефект срещу възпалено гърло и пресипване на гласа.

Коментари