Публикация

10 съвета за успешна връзка

Мъжете са като децата – непрекъснато се нуждаят от промяна. Затова на дамите се пада нелеката задача да разнообразяват половинката си.


Действително няма нищо по-пагубно в една връзка от скуката. Понякога ни се струва, че говорим на стената, друг път се чудим с какво сме предизвикали раздразнение...

А нещата не са толкова сложни. Ако не знаете точно какво се очаква от вас, поне се информирайте какви грешки не бива да допускате.

Никакви истерии и наставления
Жените често си падат по драми и монолози. С часове могат да спорят, да изтъкват едни и същи доводи, без да забелязват, че половинката им не ги слуша. Колкото по-дълго продължава досадното хленчене, толкова са по-големи шансовете да се стигне до поредния скандал.

Не досаждайте

Ако искате да прекарвате с любимия човек по 24 часа в денонощието, той може да иска съвсем други неща – да отиде на мач, да поседи с приятели или да гледа световното по футбол. Естествено, вие сте най-важната част от живота му, но не и целият му живот. Не е нужно през цялото време да сте заедно. Така и интересът ви един към друг няма да се изпари. А и ще има за какво да си говорите.

Не се опитвайте да го промените

Ако сте намерили мъжа на своите мечти, приемете го такъв, какъвто е. Всеки опит да го промените ще е безуспешен, а и излишен.

Бъдете различни
Вземете инициативата в свои ръце, по-често изненадвайте партньора си. Устройвайте романтични вечери или спонтанни излети. Колкото сте по-различни, толкова по-интересни ще бъдете за любимия човек.

-brr-

Повече самостоятелност е във ваша полза

Недейте да звъните на половинката си през пет минути, задавайки му всевъзможни въпроси. Трудно се запазва една връзка, когато единият е под непрекъснатия надзор на другия. Не забравяйте, че вие не сте му майка, за да следите всяка негова крачка.

Не ревнувайте
Ревността е признак на неувереност. Прекалената подозрителност ще ви донесе само неприятности и излишни терзания. Не контролирайте всеки поглед на партньора си, защото ще го подтикнете точно към това, от което толкова се страхувате.

Не разказвайте всичко на приятелките си
Това може би е най-трудното, но отношенията с любимия ви, трябва да останат само между вас. А и не го мъкнете по срещи с приятелки. Гарантираме ви, че никак няма да му е забавно.

Не го влачете по магазините
Обикновено след половин час мъжете започват да скучаят и да си гледат часовника с надеждата по-бързо да напуснете магазина. Затова по-добре не го карайте да ви придружава, когато сте замислили шопинг. А и на мнението му не можете да разчитате, защото единственото му желание е по-бързо да приключи изтощителната процедура.

Не го питайте какво мисли
Ако той мълчи и е замислен, оставете го на мира. Едва ли за мъжа има по-досаден въпрос от този какво мисли, защото не знае какво да отговори.

Не го карайте дълго да чака

Всеки мъж се разделя с доброто настроение след едночасово чакане. Бъдете по-точни и експедитивни, ако не искате да провалите вечерята или уикенда.

 









 

Коментари