Публикация

Ден на отворените врати в УМБАЛ „Лозенец”

На 9 декември Университетска болница „Лозенец“ отвори вратите си за всички, които пожелаха да посетят здравното заведение.


Посетителите използваха шанса да разгледат различните отделения и клиники на болницата и да се запознаят лично с някои от най-известните лекари в България.

В Деня на отворените врати УБ „Лозенец“ посрещна гражданите в централната сграда на болницата на ул. „Козяк“ 1 в столичния квартал Лозенец. Всеки от гостите на болницата получи талон за безплатна консултация в удобен за него ден с избран специалист.

„Радвам се, че можем да осъществим тази инициатива. Много хора не познават нашата болница и не са информирани за уникалните интервенции, които се извършват тук. Университетска болница „Лозенец” е водеща в областта на сърдечно-съдовата хирургия и трансплантологията в България“, сподели доц. д-р Любомир Спасов, директор на УБ „Лозенец“.

„Надявам се, че днешният ден показа още веднъж, че болница „Лозенец“ притежава съвременна апаратура и в нея работят утвърдени професионалисти, които гарантират отлично качество на медицинското обслужване“, добави доц. д-р Спасов.

През годините Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ се специализира в съвременни и водещи диагностични и лечебни дейности като Образна диагностика, Инвазивна кардиология, Ендоскопска хирургия и др.

Основни принципи в работата на целия екип на УБ „Лозенец“ са безкомпромисно качество на медицинската услуга, компетентност и професионализъм във всяка една сфера, както и топлото посрещане, разбирането, отзивчивостта и стремежът за предоставяне на максимална грижа и удобство на пациентите.

Коментари