Публикация

Безплатни консултации в УМБАЛ "Св. Марина"

Безплатни прегледи и консултации ще се проведат този петък (16 декември) в отделението по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна, което освен че е най-новата придобивка на болницата, но и разполага с уникална за страната операционна апаратура.


В отделението ръководството на лечебното заведение е вложило около 3 млн. лева. С тях са закупени цял набор от апарати, които са последно поколение в неврохирургията и гарантират прецизност и максимална ефективност на процедурите, които освен всичко, са възможно най-щадящи за пациентите.

Ето защо в отделението се осъществява цялата гама от неврохирургични интервенции, включително и минимално инвазивна хирургия на глава и гръбначен стълб. Разбира се високите технологии са предоставени на лекарски екип, членовете на който са с многобройни специализации в чужбина.

За да бъдат консултациите в петък максимално полезни за пациентите обаче, лекарите съветват желаещите да носят със себе си съответната медицинска документация - епикризи, образни изследвания, талони от консултации и изследвания.

Прегледите ще се правят в кабинети 305 и 306 на 3-ия етаж на УМБАЛ „Св. Марина“ от 08,30 до 16 часа.

Коментари