Публикация

Подаръци според зодията

Представителите на всяка зодия имат различни предпочитания. Ако сте решили да зарадвате любимия човек с нещо технологично, то следващите редове ще ви насочат към точния подарък..


Овен
Родените под този знак са инициативни, праволинейни и практични хора, които обичат да са напред във всичко. Страстта им към експеримента напълно може да бъде удовлетворена от новия таблет Amazon Kindle Fire, който се предлага от най-големия интернет-магазин.

Телец
На солидните и спокойни Телци се полагат и такива подаръци. Колкото по-скъпи са – толкова по-добре. В тази роля идеално влиза смартфонът TAG Heuer Link. Вашият Телец ще бъде във възторг.

Близнаци
Близнаците са дружелюбни и умни хора. Те обичат да спорят и затова се ориентирайте към колебаещо се устройство - ноутбука Dell Inspiron Duo с въртящ се около хоризонталната му ос екран.

Рак
Ракът е синоним на стабилност. Хората, родени под този знак, внимателно се отнасят към безопасността си и са идеални пазители на тайни. Ракът няма да ви подведе, особено ако ползва твърдия диск Transcend StoreJet 25M2, защитен по военния стандарт MIL-STD-810F 516.5.

-brr-
Лъв
Ярък знак, затова неговите представители обичат да се намират в центъра на вниманието. Идеално ще им подхожда необикновеният смартфон Samsung Galaxy Note, снабден с огромен екран. Този подарък ви гарантира, че ще спечелите уважението на Лъва.

Дева
Представителите на този знак се отличават с взискателност и практичност. Те имат вкус за красивите неща, затова, ако им подарите нещо нискокачествено, рискувате да им нанесете смъртна обида. Тук на помощ идва Apple с новия iPhone 4S. Този смартфон е с високо качество и искрено ще зарадва всяка Дева.

Везни
Ярки индивидуалисти, умни и възпитани, Везните винаги се стремят към нови знания. Освен това те са и творчески личности, затова ще бъдат впечатлени от новата камера Nikon V1. Тя демонстрира отлично качество и ще пасне идеално на Везната.

Скорпион
Хората, родени под този знак, се отличават с волеви характер, емоционалност и смелост. Обичат приключенията, затова им подхожда удароустойчива техника като Panasonic Toughbook CF-53 – ноутбук за работа в тежки и екстремни условия.
-brr-

Стрелец
Под този знак се крият честни и откровени хора, които обожават многофункционалните вещи. Не се престаравайте, достатъчно е да купите настолен компютър със сензорен екран HP TouchSmart, който може да се накланя под ъгъл около 30 градуса.

Козирог
Акуратни и леко консервативни хора - това са Козирозите. Те уважават властта и са готови да се заемат с най-тежката работа, за да заслужат уважение. Добър подарък за Козирога е класически мобилен телефон на Symbian като Nokia E9 с плъзгаща се QWERTY клавиатура.

Водолей
Независими, самодоволни и ексцентрични натури, на тях им трябва, както и на Лъвовете, устройство, с което лесно може да се разграничат от тълпата. Фотокамерата Fujifilm X100 е издържана в най-добрите японски традиции с полувековна давност. Прекрасна, неповторима и интересна вещ.

Риби
Ако трябва да бъдем максимално кратки, Рибите са разсеяни меломани. Ако с разсеяността им не може нищо да се направи, то определено можем да зарадваме слуха им. Подарете на Рибата слушалки, например AKG Acoustics K 601, с чист, ясен и отличен звук. Това ще ги зарадва и ще удовлетвори страстта им към музиката.

Коментари