Публикация

Кариери в бяло VІ – пролетно издание

“Кариери в Бяло” е международно медицинско изложение за работа, което среща водещи работодатели и професионалисти в кариерното консултиране със здравния персонал от всички категории, което ще се проведе за шести път.


През март ще се състои неговото Пролетно издание в България. Посетителите на изложението имат шанса да се запознаят с възможности за работа в редица европейски страни като Великобритания, Ирландия, Германия, Франция, Швеция, Норвегия, Дания, Швейцария, както и в арабските страни.

Събитията в “Кариери в Бяло” са посветени на всеки, който желае да развива кариера в областта на медицината. Изложенията са подходящи за лекари, медицински сестри, стоматолози, фармацевти и пом. фармацевти, студенти, акушерки, физиотерапевти, лаборанти и др.

Планирането на кариерата е изключително важно, независимо от произхода на човека. Когато става въпрос за кариера в здравната сфера, предизвикателствата са още по-големи. Доброто образование не е достатъчно, нужно е любопитството и енергията да се търси повече информация и опит.

Медицинският персонал има възможност да получи работни предложения със стартови заплати от 2500 евро, както и чудесни условия за работа. В някои страни се предлагат допълнително помощ при осигуряване на жилище и езикови курсове за цялото семейство. Изложителите на “Кариери в Бяло” предоставят и възможности за временна заетост за някои дестинации.
На изложението ще бъдат представени компании като A-team Recruiters, Permedex, EGV Recruiting, Brandler und Rauschelbach, Steiner, NES Healthcare, Renovatio HR, Educational Center Bulgaria и др.

При кандидатстване за работа в различните страни има различни изисквания за нивото и уменията на здравния персонал. В някои страни е необходимо единствено владеенето на английски език, в други кандидатът трябва да владее съответния официален език на страната. В страни като Великобритания например е необходимо признаване на квалификацията на специалистите чрез специална процедура от техния General Medical Council.

Събитията на „Кариери в Бяло” 6 – Пролетно издание – ще се проведат в следните градове:

Пловдив – 3.Март в Хотел Тримонциум Принцес Дедеман

Стара Загора – 4.Март в Хотел Мериан Палас

София – 10. и 11.Март в Хотел Родина

Повече информация тук.

Тази пролет събитията ще се проведат в още 9 страни: Словакия (Кошице, Братислава), Унгария (Будапеща, Сегет), Чехия (Прага), Сърбия (Белград), Румъния (Букурещ, Тимисоара, Клуж-Напока, Таргу Мурес, Сибиу, Иаси), Гърция (Атина), Словения (Любляна) и Хърватска (Загреб).

Желаещите да участват могат да се регистрират безплатно предварително като попълнят формуляр тук.

Официален спонсор: Permedex.
Медийни партньори: Health Media, www.doctoronline.bg, сп. Мединфо, Framar Media.

Коментари