Публикация

Парти и фитнес в едно

Омръзнали ли са ви скучните упражнения във фитнеса?


Липсата на желание да отидете на спорт пък се смесва с рутината на тренировките, а това обрича талията ви на нежелано разширяване. 

Има решение на този проблем. Най-новата тенденция във фитнеса може да ви помогне да възобновите мотивацията си и да стегнете тези бедра. 

Става дума за парти фитнес. Популярната в Ню Йорк тренировка е съчетание между упражнения и танци. Залите за спорт се превръщат в място за забавления, в тях влизат диско топки и диджейски пултове, а обикновената и скучновата програма се преобразява в забавно преживяване с положителни ефекти за духа и тялото.

След това са предвидени и „питиета” под формата на вода, обогатена с витамини. Все едно хората отиват на парти, но избягват онези допълнителни калории от коктейлите, като в същото време извайват и фигурата си.

Парти фитнесът е подходящ за тези, които не могат да съберат достатъчно воля редовно да посещават залата и да въртят колелото, което не отива никъде. Преди да си обуете парти обувките обаче имайте предвид, че става дума все пак за спортуване – специалистите препоръчват да се нося подходящи обувки, да се консумират храни с фибри, протеини и въглехидрати, както и да се провеждат тренировките в присъствието на инструктор. 

У нас тази практика още не е набрала популярност, но вие може да организиране парти тренировка във вашия фитнес или да се съберете с приятели на подходящо място. Упражненията са важни за поддържането на тонуса и фигурата. 


Коментари