Публикация

Ден на репродуктивното здраве

На 16 юни (събота) от 10:30 ч. в Дома на Техниката, град Хасково, ще се проведе седмото поредно издание на Деня на репродуктивното здраве, организиран от сдружение "Зачатие".


Срещата предоставя възможност стотици двойки с репродуктивни проблеми да получат безплатни индивидуални консултации със специалисти от 15 ин витро клиники в страната - ембриолози, акушер-гинеколози, ендокринолози, андролози и психолози.

Три тематични беседи по проблемите на стерилитета ще бъдат изнесени от водещите специалисти в страната. Основната тема на събитието "Обществото и репродуктивните проблеми" засяга въпроси, свързани с негативните обществени нагласи по отношение на безплодието за част от населението и все още ниската обществена информираност по темата.

Посетителите на събитието ще могат да разгледат и една уникална фоторетроспекция от колажи със събитията, инициативите и историята на сдружение "Зачатие".

Двойките ще имат и възможност да спечелят един от петте ваучера на стойност 500 лева, предоставени от Сдружение "Зачатие" за финансово подпомагане на диагностика и лечение на стерилитет.  

Повече информация за деня на репродуктивното здраве и лекарите, които ще провеждат безплатни консултации можете да получите на сайта на сдружение "Зачатие".

Коментари