Публикация

Динята разпалва страстите

Отношенията с партньора ви са станали скучни? Причината може да се крие в липсата на настроение за романтика и интимност.


Предлагаме ви няколко храни, които ще разпалят страстите. Причините за спада в либидото могат да варират от твърде много задачи и грижи до хормонален дисбаланс.

Ако успеете да разчистите графика си и да намерите малко спокойствие, то храната ще се погрижи за останалото.

Диня
Динята съдържа аминокиселина (цитролин), която отпуска кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението, а това повишава желанието за секс.

Аспержи

Те са богати на фолиева киселина, която увеличава производството на хистамин. Той е важен за повишаване на либидото и при жените, и при мъжете.

Авокадо
Авокадото съдържа много калий, който засилва сексуалното желание. Този екзотичен плод също е богат на фолиева киселина, която осигурява енергия и издръжливост - и двете са важни за игрите в спалнята.

Люти чушки
Ако обичате пикантна храна, то лютите чушки направо ще ви накарат да се усмихнете. Те съдържат капсацин – вещество, което увеличава притока на кръв и води до освобождаване на ендорфини (повишават настроението). Все предпоставки за подобряване на либидото.








Коментари