Публикация

Какво искат... мъжете

Ако сте от жените, които неколкократно са „целували жабоци”, но още не са открили Принца...


Или пък държите на връзка, на която просто не й е писано да има щастлив край. Тогава следващите редове ще ви бъдат от полза да разгадаете какво кара мъжете да се влюбват и смело да пристъпват към олтара.

Мъжете искат:

Жена със собствен живот: Дами, имайте предвид, че той не иска да сте 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата постоянно заедно. Ако имате свой собствен кръг от приятели и умеете да се забавлявате и сама, то със сигурност сте една крачка по-близо до брачната халка от останалите жени, които задушават половинките си.

Контрол над ситуацията: Разбираме, че сте уверени в себе си и не обичате да оставяте нещата на случайността, но мъжете все още обичат да правят първата крачка. Нека той да ви покани на среща. Оставете го да вземе някое и друго решение (преди да завземете контрола над живота му).

Малко внимание и загриженост: Някои експерти казват да не обръщаме внимание на дребните проблеми, но в една нова връзка мъжът иска да усеща, че половинката му е загрижена за неговите тревоги, колкото и незначителни да ви изглеждат. Вниманието и грижата ще накарат сърцето му да изпитва все по-топли чувства към вас.

Секси поведение, но не евтино: Не бързайте веднага да му се нахвърляте – това със сигурност ще го изплаши. Мъжете обичат да пофлиртуват в началните етапи на връзката. Естествено ситуацията ще ви подскаже какво да правите, защото хората са различни.

Секс, но не на първата среща: Не скачайте в леглото още на първата си среща. Сексът може ефективно да съсипе това, което би се превърнало в красиви взаимоотношения.

Без глупости: Мъжът иска жена, която да уважава. Ако знае, че не всичко може да му се размине – особено изневярата, то той вероятно няма кривне от пътя. Също така, не излизайте с човек, който се вижда и с други жени, с женени мъже или насилни - те просто не си струват.

Приятел: Накарайте го да се чувства добре пред своите приятели и близки. Не се смейте на него, а с него.

Спокойствие: Ако сте от този тип жени, които се обаждат, пишат съобщения на гаджето си безброй пъти на ден, бъдете сигурни, че той ще се изпари бързо. Не го притискайте, особено за бъдещето. Оставете съдбата да си върши работата. Ако е писано, ще стане.

Доброто привлича добро: Ако той е добре възпитан и джентълменски настроен, уцелили сте точния човек! Както експертите казват: "Добрите маниери са знак за това какъв човек е той." Уверете се, че имате сходни ценности и той е надежден и искрен.

Коментари