Публикация

Огледалце, огледалце... - съвети за красива кожа

Завиждате на известните личности за първокласните грижи, които получават всекидневно...


Всеки ден тайничко си мечтаете да имате перфектна кожа като онази актриса от онзи филм, докато нанасяте сравнително евтиния си крем за лице.

Наясно сме, че звездите имат на разположение най-добрите кожни специалисти, професионална козметика и цели орди от помощници, които не дават и косъм да падне от главата им, ако не е наистина неизбежно.

Спокойно, и за обикновените хора има подмладяващи стратегии и хитринки, които ще накарат и вашата кожа да изглежда разкошна и млада в дългосрочен план.

Инвестирайте в почистващи продукти
Нищо не кара кожата да сияе повече от всекидневната ексфолиация. Инвестирайте в добри почистващи препарати, за да заспивате с чиста и успокоена кожа. Премахването на грима е много важно за поддържането на млада и здрава кожа. Когато лицето е добре почистено, то абсорбира по-добре полезните съставки от разкрасителните кремове.

Не забравяйте шията
Не бива да съсредоточавате грижите си само в областта на лицето. Трябва редовно да нанасяте продукти и върху шията и деколтето. Много жени използват козметиката си предимно върху лицето, а шията е подъл издайник на следите, които нанася времето.

Чисто лице преди лягане
Има едно златно правило, което всяка жена трябва да научи още в ранна детска възраст – не може да си легнеш с грим и да имаш хубава кожа. Двете неща просто са несъвместими.  

Кожата се регенерира през нощта. Ако искате да промените състоянието й, трябва да поставяте желаните продукти преди лягане. Колкото и да сте изморени в края на деня отделете 5 минутки за почистване на лицето. То ще ви се отблагодари на сутринта.

Козметични процедури
Колкото и да ви се иска сами да постигнете перфектен вид на кожата си, има някои процедури, които могат да се правят само от козметик. Отделете средства от месечния си бюджет и се поглезете с някоя подмладяваща терапия.

Витамин С
Този витамин присъства навсякъде в живота ни. Неговите качества са безбройни. Ето, че участва и в подмладяването и освежаването на кожата. Известните използват продукти с много витамин С, за да имат сияещ и здрав вид.

Маска за лице
Не пропускайте да си купите подходяща за вашия тип кожа маска за лице. Нанасяйте според инструкциите и ще забележите резултатите. Този продукт не е за пренебрегване. Отделете време и средства за тази процедура.

Коментари