Публикация

Младeжи споделят отговорните си преживявания

„Ти избираш” отбелязва края на иновативната си кампания за отговорен сексуален избор с покана към младите хора да споделят отговорните избори, които са направили през лятото.


Най-бързите ще получат тениски със слоганите на кампанията за себе си и своите приятели, а останалите могат да се запознаят със случилото се по време на кампанията и продуктите, създадени от младите „избиращи“. Виж повече във Facebook.

„Като успехи отчитаме разпространението на трите слогана в 25 заведения от четири града, провеждането на две креативни обучения във Велико Търново и Пловдив и отзивите на участниците в тях“, споделя председателят на Управителния съвет на „Ти избираш“, Станислав Додов.

Създателите на разпространените слогани спечелиха екстремно преживяване по свой избор – двама избраха да се гмурнат в Черно море, а един – да се спусне с каяк по Струма. Репортажи от събития са публикувани на Facebook страницата на U CHOOSE.

В момента се разпространява и галерия от снимки, създадени от участниците в творческата работилница на тема „Младите хора, отговорният избор и изкуството“, която се проведе във Велико Търново. В рамките на броени дни ще бъде публикуван и изцяло режисираният и заснет от млади хора кратък филм „PosledstvieTO”, продукт от същото обучение.

Кампанията „Ти избираш" се реализира от младежко сдружение U CHOOSE и Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания (АПОЗ), с безвъзмездната финансова подкрепа на MSD. Конкурсът за слоган е доказателство, че в България има много млади хора, които са креативни, замислят се за важните неща и имат желание да участват в открити дискусии, за да се чуе техният глас.

Още за кампанията на www.uchoose.bg

" }-->

Коментари