Публикация

Как да се превърнем в магнит за мъжките погледи

Жените винаги мечтаят да пленят силния пол със своята прекрасна душа, остър ум или делови качества. Но уви! Мъжете са си мъже.


Срещайки някоя жена, те се вслушват само в либидото си. Така са устроени и трябва да се примирим.

Много са неоспоримите истини, но една трябва да запомните: колкото външността ви се различава от тази на мъжете, толкова повече ще му допаднете. Да започнем с най-елементарното. Мъжете обичат жени с рокли. Деловите дами, естествено, може да облекат костюм. Такъв обаче с по-дълбоко вълнуващо деколте и пола малко над коляното. Не прекалявайте с разголените ръце и крака. Не забравяйте, че силният пол много предпазливо се отнася към сексуалните провокации. Затова, ако искате да демонстрирате прелестта на фигурата си, съсредоточете се върху един елемент от облеклото си.

Веднага под полата следва още един крайно вълнуващ елемент – чорапогащникът. Колкото по-прозрачен е, толкова по-добре. Слизайки надолу, стигаме до поредния магнит за мъжкия поглед – обувките. Остри като кинжал носове и съвсем тънки токчета пронизват мачовците направо в сърцето. Те не си падат по напълно закрити стъпала. Това означава, че обувките трябва да са или съвсем изрязани, за да се вижда началото на палците, или съвсем открити.

От женския тоалет мъжете не обичат панталоните. Силният пол се е примирил, че половинките им ще носят панталони и джинси, но дори и да са плътно прилепнали, пак не са в състояние да събудят чувствеността им. Мъжете не понасят безформените пуловери с дълги ръкави, независимо какво диктува модата. Наследничка на Ева в подобни дрехи те възприемат като „свое момче”. Освен това мъжете извръщат поглед от тъпоноси боти на дебела подметка.

Като изяснихме донякъде какво отблъсква мъжете, трябва да споменем и какво ги привлича.

Светлоруси дълги къдрици – това е пределът на мъжките въжделения. Неоспорим факт е, че джентълмените си падат по блондинки. Тази азбучна истина поставя в неизгодно положение три четвърти от дамите, но тук нищо не може да се направи, освен да се прибегне до козметиката. Що се отнася до дължината, то мъжете почти поголовно ги тегли към дългокосите нимфи.

Червилото е разковничето на вашия сексапил. Кървавочервени устни изглеждат доста вулгарно, но са силно притегателни за мъжете, макар и само при първата среща. След това започват да ги дистанцират. Малко нормални мъже ще искат да целунат жена с толкова агресивно червило.

Специалисти твърдят още, че сухото червило се харесва повече от мазното. Предпочитат повече топлите оттенъци пред студените, а от виолетово-черния цвят изпадат в депресия. За съжаление не всички модни веяния се приемат от силния пол адекватно и безусловно.

Както се досещате, не само външността, но и походката, маниерите също могат да предизвикат вихър в мъжкото въображение. Погледът обаче е лидер в науката на съблазняването. Наблюдавайте се. Как реагирате на случайно хванат мъжки поглед? Най-често извръщате очи, зачитате се във вестника или започвате да разглеждате носовете на обувките си. Правилната тактика е откровен директен поглед, последван от по-небрежен. Дамите, които често се усмихват, се възприемат от силния пол като общителни, позитивни и жизнерадостни. Но има и усмивки като на Мона Лиза. Те определено демонстрират интерес към нищо неподозиращата особа.

Безспорно е установено, че мъжете не обичат жени с високи гласове. Тихата реч добавя интимност на общуването. Мъжете по принцип са убедени, че в дискусията с една жена винаги ще удържат победа. Не ги лишавайте от тази увереност. Не спорете с обекта на вашия интерес. Най-доброто, което можете да направите, е да му помагате да излага мислите си, да задавате уместни въпроси и от време на време да възкликвате: „Сериозно! Никога не бих допуснала...”.  Съсредоточено слушащата жена мъжете наричат умна. А запленени от думите им дами определено се харесват.

Ако трябва да обобщим, ще кажем, че мъжете са доверчиви като деца. Опитът доказва, че на не особено хитри прийоми се хващат дори най-сериозните, талантливи и доходоносни представители на силния пол. Бъдете гъвкави, а по-нататък те може би ще обърнат внимание и на вашата прекрасна душа.

 

Коментари