Публикация

Виена Ин Витро Център ще консултира безплатно

50 двойки с репродуктивни проблеми ще получат безвъзмездни консултации от водещия европейски специалист в репродуктивната медицина проф. д-р Хайнц Щромер от 5 до 8 ноември.


Това обяви самият той по време на откриването на първата австрийска клиника за лечение на безплодието - Виена Ин Витро Център в МБАЛ „Токуда Болница София”. 

Двойките ще могат да се записват на тел: 02/420 0279.

Допълнително в периода между 22 и 26 октомври ще бъдат извършени 70 безплатни спермограми на мъже с установени нарушения или на такива, желаещи профилактично да  проверят своите  репродуктивни възможности.

Виена Ин Витро Център е част от австрийска верига клиники по репродуктивно здраве. Проф. Щромер, който е медицински директор на центъра в Токуда е създател на редица съвременни техники в областта на асистираната репродукция, които водят до висок процент на реализирани бременности. В България за първи път ще бъде приложен австрийски протокол, който ще гарантира постоянство на качеството и защита на пациентските данни.

Центърът е разположен на 400 кв.м. площ на 9ти етаж на Токуда Болница. Цветовете, формите и стилът на клиниката са подбрани така, че да осигуряват  психологическия комфорт на двойките. Обособени са зали както за процедури, така и за възстановяване, а лабораториите са оборудвани с последен модел апаратура. Екипът на центъра се състои от 9 души под ръководството на австрийския професор.

Коментари