Публикация

Конференция "Раждането – медицина, психология и право"

Д-р Рикардо Джоунс - акушер-гинеколог от Бразилия, и съпругата му Зеза Джоунс - акушерка, идват в България, за да споделят своя уникален опит в посока хуманизиране на раждането.


Страшно ли е раждането?  Чували ли сте, че съществуват жени, които раждат в екстаз? Въпроси, на които ще намерим отговори в рамките на Международна конференция - "Раждането – медицина, психология и право".

Д-р Джоунс ще разкаже за своето трансформиращо пътуване към хуманния подход към раждането и ще сподели дългогодишния си опит като акушер-гинеколог.

В момента д-р Джоунс живее и работи в Бразилия и асистира при раждания в екип с акушерка и дула, в болнични и домашни условия.

Конференцията е насочена към лекари, акушерки, психолози, дули, консултанти по кърмене, адвокати, родители и всички заинтересовани.

Посещение на д-р Рикардо Джоунс в България

9 ноември 18:30, Център "Естествени идеи" - среща дискусия за настоящи и бъдещи родители на тема "Раждане с оргазъм - измислица или добре пазена тайна?".

10 ноември от 9:00 до 17:30, Интерпред, Зала София - Международна конференция на тема "Раждането - медицина, психология и право".

11 ноември от 9:00 до 17:00, Център "Естествени идеи" - семинар за медицински специалисти на тема "Хуманизиране на раждането".

Повече информация може да откриете тук.

 

 

Коментари