Публикация

Бизнес форум MySuccess.bg in Pharmacy – „С грижа за пациента“

Последните тенденции при стандартите за добрите производствени практики (GMP) и управлението на риска са ключови теми за добрата грижа за пациента и осигуряването на качествени фармацевтични продукти.


Добрите бизнес практики от здравната и фармацевтичната област ще бъдат обсъдени по време на второто издание на бизнес форума MySuccess.bg in Pharmacy – „С грижа за пациента“, организиран от списание ENTERPRISE.

Форумът ще се проведе на 29 ноември 2012 г. в хотел Холидей Инн, София.

Производители, дистрибутори, представители от аптеки и частни медицински центрове и болници ще дискутират управлението на риска като добра производствена практика, европейските стандарти за развиване на аптечна дейност и ще почерпят опит от успешните бизнес формули на чуждестранни фармацевтични производители.

Участниците ще набележат и тенденциите в продажбите на лекарства в България, ще обсъдят предизвикателствата в частните болници и управлението на рисковете в здравните заведения като ключов фактор в добрата грижа за пациентите.

MySuccess.bg in Pharmacy поставя в центъра грижата за пациентите и отношенията с тях. По време на форума ще се обърне внимание на подхода към пациента – комуникацията с него, предоставянето на качествени продукти и услуги.

Бизнес форумът MySuccess.bg in Pharmacy разглежда реални практически казуси, насочени към последните тенденции за сектора, като „GMP международен стандарт за фармацевтичната индустрия”, “GPhp – Добра аптечна практика”, „Управление на качеството и контрол на продукцията за износ и внос” и „Управление на риска – добра производствена практика“.

Повече информация може да откриете тук.

Коментари