Публикация

Игра: Как преодолявате стреса?

Участвайте в играта на health.bg и спечелете книга с полезни техники за справяне с тревожността, стреса, нещастието и умората.


Отговорете на въпроса „Как преодолявате стреса?” или ни изпратете снимка на любим начин за справяне с тревогите и всекидневното напрежение.

Изпращайте отговорите и снимките на адрес igra.health.bg@gmail.com до 31-ви януари (четвъртък).

Победителят ще бъде избран чрез жребий и ще получи книгата на Марк Уилямс и Дани Пенман – „ Осъзнатост: Път за преодоляване на тревожността и стреса”, осигурена от ИК „Хермес”.

Животът може наистина да е безмилостен,  изнервящ и изтощителен... ако му позволим!  

„Осъзнатост: Път за преодоляване на тревожността и стреса“ е интересно и задълбочено изследване на начините за справяне със стреса, тревожността и депресията.

Създадената от Марк Уилямс когнитивна терапия, базирана на осъзнатостта, официално се препоръчва от Националния здравен институт на Великобритания като един от най-успешните методи за превенция и борба с депресията, ефикасен колкото антидепресантите.

Тя може да помогне както на хората, които страдат от депресия, така и на онези, които срещат трудности с приспособяването си към нарастващите изисквания на съвременния свят.

Преведена на повече от 20 езика, книгата се радва на много ласкави читателски отзиви и от издаването си през 2011 г. е сред най-продаваните книги във Великобритания в областта на психологията.

 

 


Пояснение: В писмото трябва да посочите име и фамилия, както и града, в който живеете. Отговорите трябва да бъдат в свободен текст, не по-дълги от няколко изречения. Ако ще участвате със снимка, не забравяйте да я прикачите към писмото.

Коментари