Публикация

Добавки засилват организма срещу инфекции и в битката срещу рака

Приемането на подходящи имунодобавки профилактично значително може да намали риска от респираторни усложнения след банални остри вирусни инфекции,...


...категорични са от екипа на маг.-фармацевт проф. Р. Шекерджийски, разработили и патентовали оригиналния имуностимулатор „Фариностим табл.”.

Този и други имуностимулатори на екипа са включени в портфолиото на нашата войска при всяка мисия в чужбина, те пазят здравето и на участниците във всички досегашни национални полярни експедиции.

Преминали през пробата на екстремните арктически условия, доказани и на много външни пазари са и другите препарати, дело на българските фармацевти, сред които най-популярен е „Имунодеокси табл.” – протектор на имунната и антиоксидантна защита на организма.

Продуктът осигурява специално формулиран синергичен комплекс от имуностимулиращи субстанции, антиоксиданти, витамини и микроелементи в количества и биологично усвоими форми, съобразени с последни научни данни. Разработен е в сътрудничество с БулБио - Национален център по заразни и паразитни заболявания и фондация „Борба с рака”.

Имунодеокси” може да се прилага и при онкоболни след приключване на процедурите на химио- и лъчетерапия, когато организмът отслабва много и имунната система е срината.

Коментари