Публикация

Хранене според зодията

За хората, диетите и зодиите...


Овен
Когато става въпрос за диета, бързите резултати са най-подходящи за овните, тъй като търпението не е сред положителните им страни. Хапвайте протеини, ограничете въглехидратите, но не забравяйте редовните прегледи, тъй като това е вид екстремен хранителен режим. Внимавайте с холестерола. Относно спорта – аеробиката, бягането са полезни за вас. Всичко, което тества способностите ви.

Телец
Телците обичат сладко и затова трябва да внимават с килограмите. Подходяща е балансираната диета с повече зеленчуци, пълнозърнести храни и сушени плодове. Може да си позволявате и парче торта от време на време, за да задоволите изтънчените си рецептори. Използвайте ината си, за да се фокусирате върху дадена цел – например да пробягате 5 километра за 30 минути.

Близнаци
Трудно спазвате една и съща диета или определен спортен режим. Затова трябва да поддържате интереса си като разнообразявате нещата. Подходящи за близнаците са балансираната диета с разнообразни храни и упражнения. Избягвайте шоколада и чипса, дръжте пликче със сушени плодове, които да похапвате като огладнеете. Смесвайте аеробиката с интензивни тренировки.

Рак
Преяждането и емоционалното хапване са сред недостатъците на раците. Когато сте разтроени обичате да намирате утеха в храната. Фокусирайте се над здравословното хранете и се опитайте да избягвате изкушенията. Опитайте плуване и тай чи.

Лъв
Когато лъвовете решат нещо, те гонят целта си докрай. Тази зодия обаче има слабост към сирената, червеното месо и сметаната. Избягвайте въглехидратите. Хапвайте риба и други леки протеини. Опитайте скуош, зумба и вдигане на тежести.

Дева
Избягвайте диетите с краткотрайни резултати. Хапвайте повече фибри, салати, плодове, сьомга, ядки. Избягвайте хляб, пълномаслено мляко и сметана. Пробвайте пилатес и йога.

-----------------------------------

Очаквайте продължение....

Коментари