Публикация

Диета и спорт според зодията

За храната и двигателната култура от астрологична гледна точка.


Везни
Имате нужда от баланс и хармония в живота си. Включете ги във диетата и фитнес режима. Може да си позволявате нещо сладко, но от време на време. Хапвайте богати на калций храни и пийте много течности. Опитайте йога.

Скорпион
Наясно сте за посоката, в която искате да направлявате живота си, и сте решени да постигнете целите си. Включете варива и риба в диетата си. Опитайте бойни изкуства или кик-бокс.

Стрелец
Обичате да пътувате и да разнообразявате рутината. Опитайте зеленчукови сокове  (от моркови и цвекло) за детоксикация. Включете в менюто си много риба, ядки, семена, зеленчуци и ориз. Опитайте суши. Практикувайте туризъм, колоездене или бягане.

Козирог
Самодисциплината може да ви помогне да сте слаби и здрави. Смесвайте храни - пиле, зеленчуци, яйца, плодове, ориз и тестени изделия, заедно с диетични супи, десертчета или шейкове, за да следите калорийния прием. Самодостатъчни сте си и затова може да отидете да потичате сами.

Водолей
Обичате да нарушавате правилата и придържането към диета си е предизвикателство! Хапвайте храни, богати на витамини, като листни зеленчуци, риба и яйца.
Опитайте да въртите обръч, набирания или кратки маратони.

Риби
Имате нужда от режим, който е релаксиращ. Включете чесън и джинджифил в менюто си. Опитайте азиатски храни с ниско съдържание на мазнини.
Практикувайте стречинг, плуване и танци всеки ден за облекчаване на стреса.

--------------------------------
Част 1 прочетете тук.

Коментари