Публикация

Израелско изобретение извайва тялото

Подарете си стройна фигура с "Белаконтур". Уредът ви гарантира не само красота на формите, но и здраве.


Новият уникален медицински уред „Белаконтур”, създаден от инж. Илан Фефелберг в Йерусалим, е вече и в България. Това е единственият уред, който може да ви подари здраво и красиво тяло.

В какво се състои самата процедура?
Пациентът ляга, отпуска се, поставят се електроди и кожата се намазва с гел. С апликатор, излъчващ ултразвукова вълна, започва спираловидно движение по проблемните участъци на тялото. Манипулацията продължава 40 минути. Следват допълнителни 30 секунди, не минути, с велоергометър.

"Движението е важно, тъй като мазнината, която вече е изхвърлена в кръвта или в лимфата, трябва да се изразходва - обясняват на всеки пациент терапевтките. - И колкото по-бързо стане това, толкова по-добре. Малките капчици мазнина (липиди) се разпознават от организма като свободна енергия, която той трябва да изгори. И затова е добре да има някаква физическа активност."

Едната процедура обхваща избраната зона - корем, бедра или ръце. Следващата е след минимум 48 часа. Може също две или една процедура седмично. Както е удобно на клиента.
Има и такива, които посещават "Белаконтур" веднъж на 10 дни, но това не оказва влияние на резултата.

При жените най-често първите няколко изгубени килограма се отразяват на лицето и бюста, "паласките" по корема си остават, а стресът, причинен от строгите диети и лишения, ни превръща в мъченици и невротички.

"С течение на времето - казва Тал бен Ари, маркетинг мениджър на фирмата, - най-много след два-три месеца, килограмите се връщат по местата си, даже в по-голямо количество (така нареченият йо-йо ефект).

А с "Белаконтур" избираш къде точно да отслабваш, при това бързо и безболезнено.
Чрез ултразвукова вълна се предизвикват вибрации на мастните клетки и чрез триене се освобождават съдържащите се в тях мазнини.

На практика ефектът е като от липосукция, но безкръвен, безболезнен и без нежеланите естетични деформации на тъканите. Има маса медицински уреди за редуциране на мазнини, алтернативна липосукция, но апаратът "Белаконтур" няма аналог.”
Към нас се обръщат доста пациенти, разочаровани от липосукция, от мезотерапия, споделят кинезитерапевтките Мария и Валя, които боравят с уникалната апаратура.
Броят на процедурите и резултатите може да варират, но повечето българки и българи, които вече са пробвали израелското изобретение, твърдят, че ефектът е видим от първия път.

Особено бърз е резултатът на корема и затова "Белаконтур" се радва на изключителна популярност и при мъжете.

А при десетина процедури на бедра ефектът е наистина изумителен!
Коректността, на която държат от фирмата, не позволява да споменаваме имена, но ако видите някоя наша звезда, известна с прекалената си "пухкавост", и си кажете: "Ама тя е станала като фиданка…", да знаете, че "пръст" има "Белаконтур".

За по-малко от месец и с вас може да се случи мечтаното "чудо"…
А снимките и измерванията, направени преди и след процедурата, не лъжат - наедрялата и отпусната плът се свива и стяга, а така наречените "бирени" коремчета при мъжете се стопяват и изчезват. Няма йо-йо ефект и не се налагат поддържащи процедури.
И ако всичко това ви звучи "прекалено хубаво, за да е вярно", но все пак сте любопитни дали не е поне малко вярно, единственият начин да разберете е, като посетите елегантното студио на "Белаконтур" в столицата. Така ще може лично да се убедите в резултатите на други преди вас, а и сами да пробвате. Защото ефектът е видим още при първата процедура.

------------------------------------------------------------

GSM: 0879853557, 02/8515155;

Коментари