Публикация

Как да захраним бебето

На среща в Плевен специалисти ще представят различни рецепти за домашно приготвена храна със сезонни продукти.


Национална асоциация „Подкрепа за кърмене” организира среща с плевенските майки на тема „Захранване”. Родителите ще бъдат консултирани по всички въпроси, свързани със започването и протичането на захранването. Ще бъдат дискутирани въпросите: кога детето е готово за захранване; как да се съчетават твърдите храни и кърменето; какви са предимствата и недостатъците на различните видове захранване и разликите между тях.

Ще бъдат представени и различни рецепти за домашно приготвена храна за бебета под 1 годинка, както и практически съвети за максимално ефективно използване на сезонните продукти. Родителите ще имат възможността да разберат кои са често допусканите грешки при захранване и хранене на бебета, ненавършили годинка.

Сбирката ще се състои на 11 юни в Детския клуб на Търговски комплекс "България" (бившата закусвалня "Мончев" срещу хотел "Ростов"), ет. 4. Входът на срещата е свободен и предварително записване не е необходимо. Участниците в срещата могат да се включат по всяко удобно време.

Коментари