Публикация

Мъжете съзряват на 43 години

Или 11 години след жените.


Мъжете си остават деца почти цял живот, като съзряват едва на 43 г. - 11 години след жените, установи британско проучване.

В какво се изразява липсата на емоционално съзряване? В това, че представителите на силния пол се радват на шумното си оригване или чакат майките им да им приготвят вечеря. Осемдесет процента от анкетираните жени доверили, че според тях мъжете си остават деца за цял живот. Те не спират да играят на любимите си видеоигри, шофират опасно, за да се докажат, опитват се да победят децата си на игри и в спортни състезания, правят идиотски танцови стъпки, когато са на дансинга и др.

В резултат на подобно пубертетско поведение 30 на сто от анкетираните жени си признали, че са прекъснали връзката си с партньора, намирайки го за прекалено незрял, отбелязва БТА.

Една четвърт от дамите, участвали в анкетата, отбелязали, че те са тези, които взимат най-важните решения. Четиридесет и шест на сто от запитаните жени доверили, че те били и нещо като майки за партньорите си. На всяка британка й се налагало да казва на партньора си да се държи като възрастен човек поне 14 пъти годишно.


Коментари