Публикация

Израелско изобретение топи тлъстини

„Белаконтур” убеждава още с първата процедура, че добрата форма и здравето могат да се постигнат лесно


Трета година в България работи единственият медицински уред, създаден за лечение  на затлъстяване, целулит и изхвърляне на токсини. Уникалното устройство е изобретено в Ерусалим от инж. Илан Фефелберг и неговия екип и тествано в световноизвестната болница „Хадаса”.

В какво се състои самата процедура

„Чрез ултразвукова вълна се предизвикват вибрации на мастните клетки и чрез триене се освобождават съдържащите се в тях мазнини. На практика ефектът е като от липосукция, но безкръвен, безболезнен и без нежеланите естетични деформации на тъканите. Има маса медицински уреди за редуциране на мазнини, алтернативна липосукция, но апаратът Белаконтур няма аналог”, казват създателите на Белаконтур от Израел.

Пациентът ляга, отпуска се, поставят се електроди и кожата се намазва с гел. С апликатор, излъчващ ултразвукова вълна, започва спираловидно движение по проблемните участъци на тялото. Манипулацията продължава 40 минути. Следва кратко натоварване с велоергометър. Движението след процедурата е важно, тъй като малките капчици мазнина, изхвърлени в кръвта или в лимфата след процедурата, се разпознават от организма като свободна енергия, която трябва да се изразходва, като колкото по-бързо стане това, толкова по-добре.

Една процедура обхваща избраната зона – корем, бедра или ръце, шия. Следващата е след минимум 48 часа.

Преди XX век затлъстяването е било рядко явление, но днес Световната здравна организация официално го оценява като световна епидемия, проблем, засягащ не само индустриално развитите държави, но и държави с развиващи се икономики. Забързаният начин на живот, стресът, съставът на храните и режимът на хранене се оценяват като основна причина за начина, по който изглеждаме, и за самочувствието, което имаме.

Какво е първото нещо, което правим 

Хапчета за отслабване с неясен произход и съдържание. Резултат - опасни последици за здравето, отслабваме, но с отпусната плът.

Диета – глад, нерви, стрес за организма. Дори да отслабнем, бедрата и коремът винаги се повлияват последни и най-трудно. Резултат – йо-йо ефект. 

С Белаконтур ефектът е траен: мастните депа се стопяват моментално и не се възстановяват, дори ако човек напълнее отново, мазнините се натрупват в други участъци. Броят на процедурите и резултатите може да варират, но повечето клиенти, които вече са пробвали израелското изобретение, твърдят, че ефектът е видим от първия път. Особено бърз е резултатът на корема и затова Белаконтур се радва на изключителна популярност и при мъжете. А при десетина процедури на бедра ефектът е наистина изумителен.

И ако всичко това ви звучи „прекалено хубаво, за да е вярно”, но все пак сте любопитни сами да се убедите в резултатите на другите преди вас, единственият начин да разберете е, като посетите елегантното студио на Белаконтур в столицата. Там освен първа процедура  на половин цена ще видите и достатъчно убедителни доказателства за предстоящата ви бърза и трайна раздяла с неприятните тлъстини.

________

Възползвайте се от есенните отстъпки и пакети. Да посрещнем есента и зимата здрави и със самочувствие.

МЦ „Епика”

GSM 0879 853 557

Тел. 02/820 38 55

http://www.bellacontour-bg.com/


Коментари