Публикация

Австрийски професор консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми

Консултациите са в рамките на отворени врати в Ин Витро Център Токуда


Специалисти от Виена Ин Витро Център в болница Токуда  ще правят безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми. Те ще се провеждат на 28 октомври от 17:00 до 19:00 часа след предварително записване.

Прегледите ще извършват специалистите по репродуктивна медицина д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова, съвместно с проф. д-р Хайнц Щромер, основател и медицински директор на центъра.

„Двойките ще бъдат консултирани със специалист индивидуално. Когато терапията се съобрази изцяло с потребностите на конкретната двойка, шансът за постигане на желаната бременност е максимален” – категоричен е професор Щромер.

В рамките на отворените врати всички посетители ще имат възможността да разгледат центъра на малки групи и да се информират за новостите в репродуктивната медицина. Всички пациенти, на които е необходима консултация със специалист по асистирана репродукция, могат да донесат наличната си медицинска документация.

Ден на отворените врати във Виена Ин Витро Център ще се провежда ежемесечно. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/420 02 81. Специалистите по репродуктивна медицина в центъра работят най-съвременните технологии в областта на асистираната репродукция. На тяхно разположение са и всички звена на многопрофилното лечебно заведение

Коментари