Публикация

Сити Клиник отбелязва една година от създаването си

Кръщават Клиниката по кардиохирургия на името на проф. Александър Чирков


Уважаеми колеги,

за нас е удоволствие и чест да Ви поканим на 12 декември /четвъртък/ от 12:30 ч. на церемония по кръщаване на Клиниката по кардиохирургия на името на проф. Александър Чирков и отбелязване на 1 година от създаването на болницата.Водосвет за здраве ще извърши Негово Светейшество Патриарх Неофит.

На събитието ще участват:

Негово Светейшество Патриарх Неофит – Патриарх Български и Митрополит Софийски

Проф. Александър Чирков

Проф. Радослав Гайдарски

Доц. Иво Петров – началник на отделение по Кардиология и ангиология

Д-р Валентин Диков – завеждащ отделение по кардиохирургия Сити Клиник

Водещи хирурзи ученици на проф. Чирков

Г-н Андрей Марков – управител на Сити Клиник

Г-н Илиан Григоров – управител на Сити Клиник

Проф. Александър Чирков е един от най-обичаните и уважавани лекари поради своя изключителен принос за развитието на медицината в България. Кръщавайки клиниката по Кардиохирургия на негово име, екипът на Сити Клиник желае да засвидетелства своето признание и уважение към личността на най-изтъкнатия кардиохирург у нас, човекът положил основите на модерната кардиология и кардиохирургия, обучил редица лекари, които като негови ученици и до днес продължават делото му и утвърждават високото европейско ниво на лечение на сърдечно-съдовите болести в България.

Ще се радваме да Ви представим и кратка информация за свършеното до момента от екипа на Сити Клиник и ще отговорим на всички Ваши въпроси, след което ще отбележим събитието на коктейл за журналистите!

Ще се радваме да уважите това важно за нас събитие!

Екипът на "Сити Клиник"

Коментари