Публикация

Коледна акция по кръводаряване

Имате шанс да помогнете на нуждаещи се, ако дарите кръв на 14 декември в София


На 14 декември 2013г. Български Алианс за Кръводаряване (БАК)* и Фондация „Марш на Любовта“, с подкрепата и любезното домакинство на София Хотел Балкан организират акция за кръводаряване, като част от традиционния Благотворителен Коледен Базар.

Мобилен екип на Национален Център по Трансфузионна Хематология ще бъде разположен в зала Рила, на етаж 1, в София Хотел Балкан,пл. Света Неделя 5, от 10.00ч. до 14,00ч. на 14 декември 2013г.

Отправяме към Вас призива си за подкрепа и съпричастност към грижата за тежко болни и пострадали хора.

Всеки ден в столичните лечебни заведения, деца, родилки, болнии пострадали се борят за живота си. За лечението им са необходими повече от 100 л. кръв дневно.

Протегнете ръка, дарете кръв и помогнете на трима човека да бъдат здрави и със семействата си за празниците. Техният живот зависи от нашата съпричастност!

Кръводаряването е безопасно, безболезнено и полезно за кръводарителя.

Дарете Кръв! Спасете три човешки живота!

За повече информация относно кръводаряването моля свържете се с нас.

Лице за контакт за БАК- Драгомир Славев 0886 839 195

*Български Алианс за Кръводаряване (www.bbda.eu ) е представител на България в Международната Федерация на Кръводарителските Организации и работи в тясно сътрудничество с Национален Център по Трансфузионна Хематология -София, Министерство на Здравеопазването и други звена и институции по проблемите на кръводаряването

Коментари