Публикация

Международният опит има значение за високата успеваемост на Виена Ин Витро Център


Picture1a.png

Графиката показва броя на трансферирани ембриони във Виена Ин Витро Център за 2013 г. Щастливи сме да обявим, че в синхрон с межуднародните тенденции, дори с по-малък брой трансферирани ембриони, нашата успеваемост при реализираните бременности остава висока. Международните стандарти налагат намаляване на вероятността за двуплодни и триплодни бременности, които увеличават риска от преждевременно раждане и усложнения при новородените.

Трансферът на повече от 3 ембриона се смята за остаряла практика и противоречи на съвременните тенденции, според които се препоръчва трансфер на един селектиран ембрион.

Picture2a.png

Високата успеваемост на Виена Ин Витро Център се дължи на стратегията ни да култивираме ембрионите до стадий бластоцист (ден 5). Това позволява по-добрата селекция и дава възможност за трансфер на един избран ембрион. Когато броят на яйцеклетките, развитието на ембрионите и индивидуалните обстоятелства при двойката позволяват, ние се стремим да правим ембриотрансфер на ден 5.

Picture3a.png

Picture4.png

  • “биохимична" е всяка бременност, при която се позитивират тестовете за бременност, но не се визуализира ехографски;
  • "клинична" е всяка бременност, при която са позитивни тестовете за бременност и се визуализира ехографски плоден сак с жълтъчно мехурче в маточната кухина или ембрион със сърдечни пулсации;

www.vienna-ivf.com

Коментари