Публикация

Безплатни прегледи при кардиолог в Александровска

Акцията се провежда всяка сряда, необходимо е само предварително записване


Всяка сряда, от 14.30 - 17 ч., в Клиниката по кардиология на УМБАЛ "Александровска" се извършват прегледи на хора със сърдечни оплаквания. Прегледите не се заплащат и не изискват направление от специалист. Включват: консултация с кардиолог, измерване на кръвно налягане, електрокардиограма, ехокардиография, назначаване на терапия и хоспитализация при необходимост.

От тях могат да се възползват хронично болни пациенти, а също и хора със съмнение за развитие на сърдечно-съдово заболяване. Пациентите с хронични заболявания е желателно да носят медицинска документация, свързана със заболяването.

Кардиологичната клиника е част от проекта за създаване на Център за ранна диагностика и лечение на онкологични заболявания в УМБАЛ "Александровска", който се реализира със средства от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България. По проекта, клиниката въведе в експлоатация авангардна за страната апаратура за диагностика и лечение на сърдечно-съдовите заболявания.

Тел. за записване: 02/9230 467 (всеки ден от 8 - 16 ч.)

При съмнения за остри коронарни синдроми или за консултация на тежки или проблемни болни със сърдечни заболявания:

Тел. 02/ 9230 216 (денонощно)

Коментари