Публикация

Безплатни онлайн консултации с психолог за родители на недоносени деца.

Онлайн платформата е изцяло съобразена с потребностите на семействата и се стреми да ги посрещн


От този месец родителите на недоносени деца вече имат възможност да се консултират с психолог чрез онлайн платформа в сайта на фондация „Нашите недоносени деца“ – www.premature-bg.com. Раждането на недоносено бебе или бебе в лошо здраве е огромно изпитание за родителите. Преодоляването на това изпитание изисква много сила в тежкия момент, а често и външна подкрепа.

Интензивното отделение е атака от мигащи светлини, алармиращи машини, сложен терминологичен език, а живота тече минута за минута. За да оцелееш там, изживявайки невъобразими върхове и спадове в борбата за живот на своето дете, се нуждаеш от невероятна подкрепа, споделят майките на недоносени деца.

Безплатната услуга на фондация „Нашите недоносени деца” дава възможност на желаещите родители да потърсят и намерят различни начини за справяне с трудностите, пред които са изправени, като онлайн платформата за консултация с психолог е изцяло съобразена с потребностите на родителите и се стреми да ги посрещне:

  • анонимно и достъпно;
  • без значение от пол и възраст;
  • от всички населени места в България;
  • в неформална обстановка (от вкъщи);
  • с високи професионализъм и етика;
  • след предварително записване по имейл.


Безплатните онлайн консултации с клиничния психолог Михаела Виденова се осъществяват всеки четвъртък от 18:30 до 20:00 ч., след предварително записване на имейл адрес: mvidenova@premature-bg.com.

За повече информация: http://premature-bg.com/iniciativi-i-novini/item/321-online-consulting.html

Прикачени файлове

Коментари