Публикация

Качествена урологична информация за пациенти!


През последните години, интернет се превърна в много удобен, бърз и безплатен източник на информация, което кара все повече и повече пациенти, да търсят решение на здравословните си проблеми първо там. Част от урологичните статии и материали в интернет са предоставени от достоверни източници, но голяма част от тях идват от несигурни и неизвестни източници, като информацията в тях често не е надеждна, изчерпателна, а понякога дори подвеждаща.

Урологичните заболявания са много често срещани и е важно пациентите да разполагат с надеждна и качествена информация за тях.

В новия раздел на сайта Urology.bg – „Урологична информация за пациенти“, ще откриете изчерпателна, надеждна и достоверна информация за най-честите урологични заболявания, като материалите, публикувани в него са базирани на научни сведения, изследвания, както и опита на специалистите в съответната област.

Стремежа на автора и Д-р Васил Василев е да Ви предостави надеждна информация за урологичните проблеми – безпристрастна, подробна и ясна.

Вижте раздела "Урологична информация за пациенти"


Коментари

Здравейте, интересувам се лекуват ли възпаление на тестисите орхид