Публикация

Водещите болници Канада и България избират зелен лазер за безкръвно отстраняване на увеличена простата

Методът е атравматичен и пази от кръвоизливи, обясняват специалистите от Хил клиник


Поредната сесия със Зелен лазер на екипа на Хил клиник под ръководството на д-р Фернандо Санча беше наблюдавана от единственият канадски лекар, който използва напредналата технология в страната си проф. д-р Дийн Елтерман от Toronto Western Hospital към University of Toronto.Традиция е в операционната ежемесечно да гостуват най-добрите в света уролози, за да наблюдават перфектната работа на д-р Санча, да споделят личен опит и да усъвършенстват медицинските си умения.

Пациентите са мъже с увеличена простата и неприятните симптоми, които тя причинява (често уриниране, нощно ставане, изпускане, кръв в урината и спермата, болка и дискомфорт) отпадат веднага след интервенцията.

Зеленият лазер (Green Light) е наречен “новия златен стандарт” при лечение на ДПХ именно поради абсолютната си ефективност при отстраняване на увеличената простата, атравматичност, липса на кръвозагуба, драстично намаляване на риска от инконтиненция или импотентност. След операцията мъжете се възстановяват бързо, чувстват се отлично и имат напълно съхранена сексуална функция.

Коментари