Публикация

Ути Бъчваров:Благодаря на болница „Софиямед“ за грижите

Водещият на „Животът е вкусен“ по БНТ1 и бивш участник в„Денсинг старс“ по Нова готов за нови подвизи


Ути Бъчваров, който се отказа от участието си в танцовото шоу „Денсинг старс“ поради здравословни причини вече се чувства много по-добре. След като беше изписан от отделението по кардиология и инвазивна кардиология в столичната болница „Софиямед“ преди седмици Бъчваров премина на редовния си контролен преглед. Според лекуващия му лекар д-р Петранка Шикерова и завеждащият на отделението доц. д-р Добри Хазърбасанов няма индикации водещият на най-вкусното предаване в българския ефир да не се завърне на сцената на шоуто.

„Изследванията и най-вече състоянието на пациента към момента са много по-добри отпреди, така че нямаме повод за притеснение по отношение на актуалния му здравен статус“, коментира д-р Шикерова.

Ути премина и на контролен преглед при ортопеда д-р Панайот Темелков заради счупването на ръката, което получи в началото на танцовото шоу.

„Ръката на г-н Бъчваров зараства нормално, направихме и контролна рентгенова снимка, за да потвърдим, че няма допълнителни фрактури. Махнахме и т.нар. ортеза (вид шина), която той носеше до момента, за да ограничи възможността от последващи травми. Предстои г-н Бъчваров да проведе раздвижване на малките стави на дясната длан”, коментира д-р Темелков от отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ “Софиямед”.

„Направиха ми контролна рентгенова снимка и се оказа, че всичко вече е наред. Мина и срокът в рамките на който трябваше да нося шината. Вече движа ръката си без никакви затруднения, не чувствам болка или друг дискомфорт. И със сърцето съм по-добре, нямам сериозни оплаквания, а и докторите ми казаха, че показателите от изследванията ми са много по-добри. Чувствам се отпочинал и готов за нови подвизи, един от които е заснемането на новите епизоди от новото ми предаване „Животът е вкусен“, което стартира преди две седмици в ефира на БНТ1. Благодаря искрено на целия екип на болница „Софиямед“, които се погрижиха и продължават да се грижат така всеотдайно за моето здраве“.

Коментари