Публикация

Д-р Петров: Пациенти от Оман и Австралия ме откриха през CredoWeb

Хирургът-уролог от града на липите е един от първите лекари, регистрирани в социалната мрежа за здраве.


Комуникацията с пациентите е една от най-полезните функционалности, които CredoWeb предлага, споделя д-р Петър Петров от Стара Загора.

Хирургът-уролог от града на липите е един от първите лекари, регистрирани в социалната мрежа за здраве. Специалистът вече е открил ползите от нея и без колебание разказва за тях: „Още в самото начало бях отворен към тази нова платформа, но тя наистина надмина очакванията ми. Благодарение на нея мога да осъществявам лесен контакт с роднините на моите пациенти, които живеят в чужбина и нямат възможност да идват на свиждания”.

В своята практика д-р Петров вече има два подобни случая. Преди месеци млада жена от Оман открила координатите му през CredoWeb и се обърнала към него относно лечението на тежко болния си баща. Наскоро пък роднини на друг пациент потърсили лекаря чак от Австралия.

„Техен близък беше опериран в нашето отделение и те искаха да бъдат подробно информирани за състоянието му. В продължение на месец поддържахме ежедневен контакт през интернет. По този начин съвместно осъществихме един по-добър контрол върху лечението на пациента”, разказва д-р Петров.

Той е категоричен, че социалната мрежа за здраве помага еднакво добре и на двете страни – лекар и пациент.

Можете да запишете час при д-р Петър Петров на credoweb.bg

Коментари