Публикация

Специалисти по кърменето дават безплатни съвети на майките

Специалисти по кърменето днес ще дават безплатни съвети в градовете София, Плевен, Габрово, Враца, Пловдив и Варна. Инициатививите са в рамките на Световната седмица по кърмене, която тази година се провежда под мотото „Подкрепа за кърмещата майка”.


Специалисти по кърменето днес ще дават безплатни съвети в градовете София, Плевен, Габрово, Враца, Пловдив и Варна. Инициативите са в рамките на Световната седмица по кърмене, която през тази година се провежда под мотото „Подкрепа за кърмещата майка”.

В София д-р Анета Попиванова ще изнесе лекция от 10:00 до 12:00 часа в Mall of Sofia на бул. „Ал.Стамболийски” 101. Проявата се организира от списание „Моето дете”.

Доц. Ваня Недкова, началник на плевенската Клиника по детски болести и председател на Националния комитет в подкрепа на кърменето, ще проведе консултации за трудностите при кърменето от 16:00 до 18:00 часа на ул. „Бенковски” №8 в Плевен.

В Габрово от 17:00 часа ще се състои среща-разговор за кърменето с настоящи и бъдещи майки. В срещата ще участват и майки от екипа на електронното издание www.bg-mamma.com.

Ден на отворените врати за консултации при проблеми с кърменето ще има в Отделението по неонатология на МБАЛ „Христо Ботев” във Враца.

В Градската художествена галерия в Пловдив кметът Славчо Атанасов ще открие изложба с фотографиите от Конкурса за любителска снимка.

Коментари