Публикация

Анти-СПИН кампания „Презерватирай лятото” в Сандански

Сандански ще бъде домакин на младежката инициатива “Презерватирай лятото”, която ще се проведе на 28 август. Откриването ще бъде от 11.00 часа в плувния интернат в Сандански.
Целта на проекта е да се популяризира безопасното сексуално поведение сред младите хора...


Сандански ще бъде домакин на младежката инициатива “Презерватирай лятото”, която ще се проведе на 28 август. Откриването ще бъде от 11.00 часа в плувния интернат.

Целта на проекта е да се популяризира безопасното сексуално поведение сред младите хора между 15 и 24 години чрез aтрактивни методи - музикално, театрално и изобразително изкуство - както и чрез спортни игри те да се запознаят по-отблизо с болестите, предавани по полов път.

Осигурени са предметни награди за участниците в томбола, която е включена в програмата. Ще бъде представен и бърз тест за ХИВ/СПИН от сътрудници на Кабинета за анонимно изследване на болестта.

Инициативата за безопасно сексуално поведение се финансира от MTV и фондация „Остани жив” към музикалния канал на телевизията в партньорство с Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве - Благоевград.
" }-->

Коментари