Публикация

Сп. "9 месеца" организира безплатни консултации в Плевен

Безплатните сбирки, организирани от списание „9 месеца”, от октомври ще се провеждат и в Плевен.
На първата сбирка на 4 октомври, в кафенето на Драматичния театър, д-р Светлана Тусчиева ще даде съвети...


Безплатните сбирки за бъдещи и настоящи родители, организирани от списание „9 месеца”, от октомври ще се провеждат и в Плевен.

На първата сбирка на 4 октомври, в кафенето на Драматичния театър, д-р Светлана Тусчиева ще даде съвети на майките как безпроблемно да кърмят децата си.

Майките и татковците имат възможност да разговарят със съответните специалисти по теми като: дишане по време на раждане; първи грижи за новороденото в болницата и у дома; трите етапа на раждането; хранене по време на бременност и кърмене; масаж и обличане на бебето, уроци по кърмене, кой кой е в родилната клиника; въпроси и отговори по програма майчино и детско здравеопазване; спешни състояния при новороденото.

Досега в рамките на инициативата „С „9 месеца” на училище” над 17 000 жени от цялата страна са получили професионални теоретични и практически съвети за бременността, раждането и майчинството.

Лектори са специалисти от големите АГ болници, комплекси за социални услуги, РЗОК, Агенцията по заетостта, дирекция „Социално подпомагане”.

Коментари