Публикация

Нови методи за освежаване на духа и тялото представя СПА изложба в Пловдив

Методи за освежаване на лицето, премахване на целулит, общо тонизиране, корекция на фигурата...


Разнообразни процедури за освежаване на духа и тялото представя Специализираната изложба за СПА и уелнес туризъм, която се провежда от 22 до 25 октомври в панаирната палата в Пловдив.

Ще бъдат показани методи за освежаване на лицето, за премахване на целулит, за общо тонизиране, за корекция на фигурата.

Посетителите ще могат да видят СПА ритуала Аюрведа широдара, създаден в Древна Индия преди повече от 2000 години. При него се прилага релаксиращ масаж, който завършва с изливането на бавна струя от затоплени етерични масла върху челото. Процедурата се препоръчва при натрупан стрес, тъй като осигурява пълен релакс и активира умствената енергия.

Изложението включва различни средства за релаксация и разкрасяване – шоколад, захар, кафе, папая, кислород, витамини, хайвер, стволови клетки, колаген.
Представена е и модерна апаратура за СПА и уелнес хотели и центрове.

Концепцията СПА и уелнес е насочена към самочувствието, удоволствието, доброто физическо и психическо състояние, уточняват организаторите на форума.

В рамките на изложението се провеждат семинари, презентации, консултации за граждани и специалисти.

“Чрез серията от семинари искаме да покажем как науката и технологиите идват на помощ на СПА и уелнес, каква е бизнес формулата на тяхната магия, какви професионални знания и умения са необходими за реализиране на идеите и за създаването на тази нова култура.” – поясни Маргарита Ралчева, председател на изпитната комисия за майсторски свидетелства по козметика и масаж към Регионалната занаятчийска камара в Пловдив и лектор на семинарите.


Коментари