Публикация

Безплатни антиейджинг консултации в Пловдив

Безплатните първични консултации за борба със стареенето ще се провеждат всяка втора и трета сряда на месеца в пловдивската клиника „Медикус алфа”.


Безплатни първични консултации за борба с остаряването ще се провеждат всяка втора и трета сряда на месеца в пловдивската клиника „Медикус алфа”.

Желаещите ще бъдат консултирани от ендокринолог и невролог. Със специална техника ще се определя индексът на телесна маса и съдържанието на вода в организма.

При необходимост ще бъдат назначавани и допълнителни изследвания - на хормоните, на костната плътност, както и оценка на сърдечно-съдовия риск.

Ендокринологът д-р Иван Домусчиев, ръководител на програмата срещу остаряването, уточни, че цената на всички вторични прегледи ще с 25% отстъпка.

По думите му, все повече хора започват да се обръщат към най-модерния клон на медицината - антиейджинга.

„Интересът от страна на двата пола към методите, които се прилагат срещу стареенето, е голям. Възрастовата граница е от 30 до 77 години, като за консултации идват и цели семейства.” – допълни д-р Иван Домусчиев.

Той припомни, че в самата си същност антиейджинг медицината е превантивна. Нейните принципи трябва да се прилагат от детска до преклонна възраст.


Коментари