Публикация

Модерните съюзници на добрия тонус

Хранителните добавки срещу стреса, умората и яденето „накрак"...


Едва ли има човек в днешното забързано и изнервено ежедневие, който да не е изпитал на собствен гръб последствията на интензивния живот.

 

Стресът, бързото хранене с готови сухи и непълноценни храни водят до различни ефекти върху храносмилателната система и до непрекъснатото усещане за умора.

 

Храненето с полуфабрикати и отсъствието на достатъчно пресни плодове и зеленчуци в менюто ни лишават организма от изключително ценни хранителни вещества, минерали и витамини. Затова на помощ идват хранителните добавки. Представят се на аптечния пазар под различни форми и съдържат ценни вещества за организма - минерали, витамини, аминокиселини, полиненаситени мастни киселини, както и растителни екстракти от билки.

 

Всички те подпомагат функцията на различните органи и системи в нашето тяло, допринасят да се чувстваме свежи, бодри, пълноценни в ежедневието си и по-малко да се поддаваме на инфекции.

 

Един такъв продукт, който дава възможност да се справим с умората, е Sargenor. Това е лекарство без рецепта и представлява комбинация от две незаменими аминокиселини - аргинин и аспартат. Те участват в жизненоважни за организма процеси, сред които са доставянето на енергия и освобождаването от токсините. Напълно безвреден е, защото след като свършат полезната си работа, тези вещества също се освобождават по естествен път от организма.

 

Препаратът има три основни действия: енергизира - стимулира способността на организма да преработва и усвоява веществата, които го зареждат с енергия. Ускорява изхвърлянето на токсините - подпомага по-бързото освобождаване от крайните вредни продукти на обмяната, които се изхвърлят чрез урината. Като ги чисти, Sargenor помага и по-добре да се усвояват витамините, минералите и микроелементите.

 

Затова е полезно да се приема и след преболедуване от бактериални или вирусни инфекции. Подобрява мозъчната дейност - намалява нарушенията в паметта, действа добре на съня, заличава психичната умора и улеснява приемането на нова информация. Затова Sargenor е изключително подходящ и за хора, чиито професии са свързани с интензивно умствено натоварване, за студенти и ученици. Sargenor има доказано добър ефект, когато се приема по следната схема: Възрастни - 3 пъти дневно по 1 ампула през устата в продължение на 2-3 седмици.

Непълноценното хранене и стресът често пъти водят до поява на оплаквания като подуване на корема, тежест след храна, свръхотделяне на газове и болка в корема при иначе напълно здрави хора. В тези случаи на помощ отново ни идва природата. Има лековити растения, които повлияват благоприятно моториката на храносмилателната система и подпомагат нейното правилно функциониране.

 

В продуктa ComFortex се съдържат екстракти от пет ароматни и карминативни растения, които регулират моториката на храносмилателната система, премахват образуваните газове и по естествен път стимулират отделянето на храносмилателни ензими. Капсулите се приемат след ядене и благоприятстват премахването на смущенията в храносмилането. Съчетанието на толкова добри качества накуп прави продукта уникален за употреба.

Коментари