Публикация

Медици от цялата страна се хвърлиха в оспорвана битка на кортовете

По традиция отличията на призьорите връчи д-р Петър Велев, собственик на „Екофарм“, генерален спонсор на веригата от турнири „Амбинор“


Лошо време, чудесно настроение, отлична организация – при тези условия се проведе осмият тенис турнир за лекари „Амбинор къп“. Нито надвисналите дъждовни облаци, нито студеното за сезона време, нито дори и силният на моменти вятър не разколебаха 26 медици от цялата страна да се хвърлят в оспорваната битка на кортовете. 

И тази година по традиция отличията на призьорите връчи д-р Петър Велев, собственик на „Екофарм“, генерален спонсор на веригата от турнири „Амбинор“. Но и той беше приятно изненадан от ръководството на ТК „Левски“, домакин на всички турнири на „Екофарм“. Явор Цаков, председател ТК „Левски“, връчи специална грамота и почетен знак на д-р Петър Велев за неговия безспорен принос в развитието на физическата култура и спортните постижения. Непосредственият повод е 100-годишнината на ФК „Левски“, но едноименният столичен тенис клуб е получил правото да отличи най-заслужилите спортни деятели на „сините“ в своята област.

Класираните на първите места в „Амбинор къп“ получиха освен купи спортни облекла и специални подаръци , между които и комплект ампули от чудотворния продукт „Амбинор“, който дава и наименованието на турнира.

Победители
Първо място по единично

Андрей Кендеров
Второ място
Иво Дойчинов
Трето място
Кирил Палавеев
Цветомир Димитров


Първо място на двойки
Стефан Васев и Димитър Желев,
Второ място
Андрей Кендеров и Петър Велев
Трето място
Данаил Стоянов и Иво Мильотев
Цветомир Димитров и Николай Дамянов

Коментари

Честито на победителите!