Публикация

Безплатни неврологични прегледи

Всеки четвъртък в отделението по нервни болести на ВМА-МБАЛ-Плевен ще се провеждат безплатни консултации


Жителите на Плевен и областта имат възможност да се възползват от безплатни неврологични прегледи, които ще се провеждат в отделението по нервни болести на ВМА-МБАЛ-Плевен. Те ще се състоят всеки четвъртък от 15 до 17 ч., след предварително записване на тел. 0877 562 038. Целта на безплатните консултации е в разгара на лятото повече пациенти да имат възможност да се посъветват със специалист по нервни болести. Факт е, че България е на едно от първите места по заболеваемост от мозъчни инсулти в Европа. Освен това всеки втори е имал болки в гърба и кръста, които през топлите летни месеци зачестяват, а причината е излагането на течение, както и престоя в климатизирани помещения. 

Всеки, който има желание да се консултира и прегледа може да търси на горепосочения телефонен номер д-р Виктория Цанева. 

Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Ревматология Спешна медицина Спортна медицина Токсикология Фармация Хирургия Хранене и диететика Виене на свят Световъртеж Главоболие Епилепсия Множествена склероза Тинитус / Шум в ушите Неврология паркинсонова болест Световъртеж Главоболие дискова херния Епилепсия мозъчен инсулт Множествена склероза шум в ушите болка безплатни прегледи д-р Виктория Цанева радикулопатия дискова протрузия

Коментари

Д-р Цанева, много благодаря за отговора ви. Наистина ми се прилагаха кортикостероидни препарати, които ми дразнеха и на стомаха. В последствие ходих и на физиотерапия, която облекчи болката до някъде. Ако има проблем ще ви потърся с удоволствие. Отново благодаря за отговора. :)

Г-це Стоянова,ако имате доказана шийна дискова херния е нормално периодично да имате оплаквания,да не ги изброявам:-) :-) :-) Незнам точно какви системи са Ви прилагани /мога само да предположа,че е било с кортикостероиден препарат/,но терапевтичния ефект при всеки пациент е строго индивидуален,след пълен неврологичен преглед .Доста често в острия стадии се налага по-агресивно лечение,но след щателна преценка полза-риск за пациента от специалист.Понякога прибягваме и до помощта на неврохирурзите и разбира се в хроничния стадии до физиотерапевтите и провеждането на балнео-санаториално лечение.Ако имате нужда от невролог съм на разположение:-)

Д-р Цанева, имам дискова херния на С5-С6. От доста време не съм имала проблеми, но миналата година три седмици бях на системи, които ме подуха, но и не ми помогнаха особено. Кажете какво е препоръчително да се прави, за да не се стига до остро състояние. Просто един месец бях инвалид и се чувствах ужасно, като оставим болката настрана?