Публикация

Профилактика и лечебен ефект на легла НУГА БЕСТ. ИЗСЛЕДВАНЕ НА КОСТНА ПЛЪТНОСТ.

Заповядайте в кабинета на д-р. Бедросян в гр. Варна, ул. Битоля № 1 - партер , за изследване на костна плътност и провеждане на лечебен или профилактичен масаж на леглата на НУГА БЕСТ.


Леглата НУГА БЕСТ работят по две основни програми : релакс програма и терапевтична.

Леглото масажор Нуга Бест служи за профилактика, подмладяване и оздравяване на организма при:

- Опорно–двигателния апарат - болки в гръбначния стълб и костите (остеохондроза, сколиоза, подобрява проводимостта на нервните импулси в организма.

- Подобрява и освежава външния изглед на организма.

- Активира процеси, свързани с обмяната на веществата в организма.

- Сърдечно-съдова система (възстановяване след инфаркт, нормализира кръвното налягане, прочиства кръвоносните съдове-(артерии, вени, капиляри) и кръвта от холестерини, шлаки и я обогатява с кислород.

- Нервна система (премахва стрес, преумора, невралгия, подобрява съня, изработва устойчивост към стреса), подобрява проводимостта на нервните импулси в организма. Рехабилитация след инсулт до пълно оздравяване.

- Допринася за растежа и развитието на децата и юношите.

- В урологията и гинекологията – действа при безплодие, проблеми с простата, потентността и либидото.

- Намалява теглото чрез разграждане на целулита.

- Оказва оздравяващо действие на гастрити, колити и язви.

- Подобрява храносмилането в организма и дефекацията.

- Подпомага оздравителните процеси в черния дроб и способства за пълното му очистване.

- Забавя процесите на стареене, обновява водния баланс и регулира процеса на топлообмена в организма.

В основата на работата на това оборудване са заложени три основни принципа на древната традиционна източна медицина:

  • - рефлексотерапия
  • - дълбок точков масаж
  • - нагряване

Ефектът на рефлексотерапията се осигурява от дълговълновото инфрачервено топлинно излъчване на вътрешния, външния проектор и турманиевия килим. Инфрачервените вълни играят ролята на “дълбокопроникващи в тъканите игли”, които стимулират енергийните точки по дължината на гръбначния стълб и цялото тяло. Въздействието на вътрешния проектор, създава ефекта на точковия масаж – “натиск на пръстите”, стимулира нервните окончания, премахва умората и нервното напрежение, отпуска мускулите. По такъв начин NUGA BEST масажира меките тъкани на гръбначния стълб, нагрява ги в дълбочина и щадящо разтяга гръбначния стълб. В резултат на това се премахва мускулният спазъм и се възстановява нормалната подвижност на гръбначния стълб, отстраняват се прищипването и притискането на нервните окончания. Възстановява се проводимостта на нервните импулси към вътрешните органи и тъкани. Това води до оздравяване на различни органи, засилва се метаболизмът, намаляват мастните отлагания. NUGA BEST подобрява общото здравословно състояние, понижава напрежението в меридианите и мускулите по протежение на гръбначния стълб, осезаемо облекчава болките.

Нагряването става благодарение на топлинната енергия на дълговълновите инфрачервени лъчи, които я пренасят към тъканите и вътрешните органи.

Дълговълновата инфрачервена топлина, която излъчват изработените от турманий керамични дискове, удвоява ефекта от нагряването, подобрява обмяната на веществата, намалява болките, усилва имунитета.

Топлинното въздействие и точковият масаж помагат да се намали нервно-мускулното напрежение и да се увеличат собствените сили и възможности на организма сам да се пребори със заболяванията.

Заповядайте в кабинета на д-р Бедросян на ул. Битоля 1 за ползване на уредите НУГА БЕСТ на атрактивни цени с възможност за предварително изследване на костна плътност. Това ще гарантира сигурност и безопасност при провеждане на процедурите. Телефон за записване 0884/611-340 

Коментари