Публикация

Коментари

Супер

Много добра статия др Кьосева!

Браво!

Здравейте, Марияна!Във вашия случай операцията е наложителна, след като е по преценка на онколозите, но приемът на Ресвирол ще подпомогне оздравителния и възстановителния процес.Начинът, по който Ресвирола/ ресвератрола/ атакува рака е друг пример за неговия селективен и почти интелигентен ефект върху клетките. Той възпира растежа на раковите клетки чрез различни на брой действия. Възпира растежа на малките кръвни пътища, които захранват тумора, но не стимулира разрастването на тумора в други части на тялото, процес познат като метастази. Също така работи чрез активиране и деактивиране на определени протеини като например NF-kB протеин, който е свързан с почти всички ракови заболявания при хората.Ефектът на ресвератрол над злокачествени тумори е проучен MD Reggino в Илинойс САЩ State University. Установено е, че подтиска центъра на рак/ унищожаване на злокачествените клетки/, но без да се увреждат здрави. Проучванията на много американски медицински центрове (бр. Небраска, Джорджтаун, и т.н.) потвърдиха, че с ресвератролът може не само да се предотврати рак, но и да унищожи раковите клетки и да стимулират растежа и жизнеспособността на нормалните клетки. Ефективността на комплексното лечение на рак на гърдата е 43-47% , на рак на черния дроб 37-48%, 34-41% на рак на стомаха.

Малко ме "сърби".Операцията е неизбежна но допълнителният прием на медикаменти,които пречат на това заволяване е за предпочитане. Наследственост и естрогени също са от значение.

Метформина е за диабетици,но са забелязани други негови качества. Както Виаграта.Целта е била RR,а сега се използва за друго! Продукта ни е Силегрия-аналог на Виагра!

Ще чакаме отговор!Последно и Медформина влиза в тази група!

Казвате, че потиска огнището на раковите клетки. Има ли значение мястото на тумора? Мен лично ме интересува приложението при рак на гърдата. Предстои ми операция. Доколко мога да разчитам на този препарат?

Супер!

:-)

Кирил Николов
3 авг 2014 18:39

Отлично написано.Браво!