Публикация

Един от първите лекари в света, направили успешно човешко инвитро, ще консултира в най-новия център „Ню Лайф“

Знаково име в световната асистирана репродукция, един от първите лекари в света, направили успешно инвитро – проф. Нери Лауфер, ще консултира в най-новия център „Ню Лайф“ в Пловдив. За двойките с проблеми в инфертилитета у нас се отваря нова възможност да получат високо специализирана помощ.


Знаково име в световната асистирана репродукция, един от първите лекари в света, направили успешно човешко инвитро – проф. Нери Лауфер, ще консултира в най-новия център „Ню Лайф“ в Пловдив. За двойките с проблеми в инфертилитета у нас се отваря нова възможност да получат високо специализирана и професионална помощ, съобщи медицинският управител на центъра д-р Добринка Петрова.

Самата тя е имала възможността да се обучава при проф. Нери Лауфер в болницата „Хадаса“ в Израел. Авторитетният специалист е основател на редица престижни медицински центрове в САЩ и Израел. Като консултант на модерния център за репродуктивно здраве в Пловдив, той ще участва в изготвянето на индивидуалната програма за лечение на всяка жена. По време на терапията на пациентките, ще се прилагат стимулационните протоколи, утвърдени в дългогодишната практика на проф. Лауфер. Двойките ще имат възможността да получат съвет от още един безспорен авторитет в тази област - д-р Анат Сафран, ембриолог от Израел с над 30-годишен опит.

Екипът на „Ню Лайф“ е преминал през успешно престижно обучение във водещи световни центрове. Част от този екип са и утвърдени гинеколози у нас като д-р Георги Крумов и д-р Васил Даскалов . Клиниката разполага със съвременно и високотехнологично оборудване в областта на асистираните репродуктивни технологии, в това число бечтоп инкубатори и последен модел микроманипулационна система TransferMan 4m на Еppendorf за ИКСИ оплождане, който дава възможност за повишаване на успеваемостта при инвитро манипулациите. „Важно за жените е да се знае, че подхождаме индивидуално при всеки случай.Ние всички сме отдадени на това да сбъднемВашите мечти и го правим преди всичко с грижа за Вашето здравето», посочи д-р Петрова.

«Ню Лайф» извършва пълния обем от дейности в репродуктивната медицина. Те са напълно достъпни за пациентите, тъй като центърът вече има подписан договор с Националната здравноосигурителна каса.

Коментари